Apartmanok

Siófok, Ezüstpart

Apartmanok

Siófok, Ezüstpart

Mokka Apartman

Siófok, Ezüstpart

Nemo Apartman

Siófok, Ezüstpart

Siófok, Ezüstpart
2 apartman, 5+2 férőhely
Közvetlen vízpart
Terasz

Általános szerződési feltételek
APARTMANOK SIÓFOK, EZÜSTPART

Foglalási feltételek

A foglalás visszaigazolása mindaddig ajánlatnak minősül, amíg a foglaláshoz szükséges előleg a szállásdíj bekérő e-mailben feltüntetett számlánkra meg nem érkezik és arról e-mailben visszaigazolást nem küldtünk.
A fennmaradó szállásdíj összege érkezéskor készpénzben rendezendő. Előzetes e-mailes megbeszélés alapján a fennmaradó szállásdíj banki utalással és Szép-kártyás fizetéssel is kiegyenlíthető.

Lemondási feltételek

  • Az érkezés előtti legalább 10 nappal visszamondott szállásfoglalás esetén az előleg teljes összegét visszautaljuk a szállásfoglaló által e-mailben hozzánk eljuttatott bankszámlára.
  • Az érkezés előtti 10 napon belüli visszamondás esetén az előleg nem kerül visszautalásra, de vis major esetén (előzetes írásos egyeztetés alapján) szabad kapacitás függvényében a foglaló felhasználható egy későbbi foglalásnál.
  • Amennyiben a vendégek megszakítják az eredetileg tervezett tartózkodást, a korábban elutalt előlegből vagy az érkezéskor kifizetett teljes szállásdíjból visszatérítés nem jár.
  • A foglalás lemondása minden esetben írásban kell, hogy megtörténjen a mokka@apartmanoksiofok.hu vagy a nemo@apartmanoksiofok.hu e-mail címen.

Mi történik a Covid-19 idején a lefoglalt szállás előlegének a befizetésével?

  • Amennyiben az utazás időszakára olyan hatósági korlátozás lépne érvénybe, amely megakadályozná az utazás megvalósulását, az előleget visszautaljuk, vagy előzetes írásos egyeztetés alapján az előleg egy másik/későbbi időpontra történt szállásfoglalás esetén felhasználható.
  • Amennyiben az utazás időszakát hatósági korlátozás nem érinti, az általános szerződési feltételeinkben foglalt feltételek a mérvadóak az előleg visszautalásával kapcsolatban.

Érkezés/Távozás

  • Az apartman az érkezés napján leghamarabb 14 órától foglalható el. Ha az Apartman az érkezés napján hamarabb is szabad, és erre igény van, előzetes írásos egyeztetés alapján hamarabb is elfoglalható a szállás.
  • A távozás napján kérjük a nyaralót 11 óráig elhagyni. Ha az apartman foglaltsága megengedi, tovább is maradhatnak a vendégek, de ez mindenképpen előzetes egyeztetést igényel részünkről. Kérjük, hogy ha a megadott időpontoktól eltérő az igényed a korai vagy éppen késői érkezésre/kijelentkezésre, akkor mindenképpen előzetesen, írásban jelezd nekünk a mokka@apartmanoksiofok.hu vagy a nemo@apartmanoksiofok.hu e-mail címünkön.

Idegenforgalmi adó

Érkezéskor a helyszínen a 18 év feletti személyek után 400 Ft/fő/éj fizetendő.

ELÉRHETŐSÉG

Az oldal üzemeltetője: Völgyi Rita
Telefon: +36 20/430-42-01
Email:
› mokka@apartmanoksiofok.hu
› nemo@apartmanoksiofok.hu
Apartmanok címe: 8600 Siófok - Balatonszéplak,
Liszt Ferenc sétány 2-10.

NTAK regisztrációs számok
 › Mokka: MA20012625
 › Nemo: MA20012627

JOGI Megfeleltetés

Házirend

ÁSZF

Adatkezelési tájékoztató

Impresszum
Tárhely szolgáltató

FACEBOOK

Design: Weboldal készítés Siófok